USB 2.0

4-Poorts USB2.0 HUB Zwart

4-Poorts USB2.0 HUB ZwartThe UH284 is ATEN's compact and highly functional 4 port USB 2.0 hub series for the desktop or the laptop. It features built-in Magnet Pads and can be placed almost anywhere. UH284 provides 4 additional USB 2.0 ports for existing USB Systems, including an easy access port which is ideal for connecting a flash drive.

€ 10,16
Details
€ 12,29 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Gevoed Zwart

4 Poorten Hub USB 2.0 Gevoed ZwartMet de CN-080 USB 2.0 Travel Hub 4 Port van Sitecom voeg je extra USB 2.0-poorten aan je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook toe zodat je al je USB-apparaten kunt aansluiten. De USB 2.0 Travel Hub 4 Port werkt zonder externe stroomadapter, zodat deze hub de ideale reisgenoot is. Sluit onderweg in de trein, het vliegtuig of de auto, als je geen stopcontact in de buurt hebt, tot vier USB-apparaten aan. De CN-080 USB 2.0 Travel Hub 4 Port is ideaal voor USB-apparaten met een laag stroomverbruik, zoals USB-sticks, USB-kaartlezers, Bluetooth-toetsenborden en muizen. De hub ondersteunt USB 2.0-overdrachtssnelheden tot 480 Mbps per poort en is achterwaarts compatibel met oudere USB-standaarden. De CN-080 USB 2.0 Travel Hub 4 Port is plug-and-play als hij uit de doos komt. Sluit de hub gewoon aan op een vrije USB 2.0-poort van je MacBook, Chromebook, Ultrabook of gewone notebook met de meegeleverde USB 2.0-kabel van 60 cm. Drivers zijn niet nodig. De hub is compatibel met alle besturingssystemen. De CN-080 USB 2.0 Travel Hub 4 Port wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

€ 12,39
Details
€ 14,99 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Reis Zwart

4 Poorten Hub USB 2.0 Reis ZwartHub met 4 poorten die verbonden kan worden met een PC of notebook om die uit te breiden met extra USB-poorten. Door de compacte afmeting is de hub makkelijk mee te nemen.

€ 6,60
Details
€ 7,99 inclusief BTW

7 Poorten Hub USB 2.0 Gevoed Zwart

7 Poorten Hub USB 2.0 Gevoed ZwartUSB 2.0-hub om te koppelen aan een desktop-PC of notebook en deze uit te breiden met extra USB-poorten voor het aansluiten van USB-sticks, muizen, printers, netwerkadapters en andere apparaten. De hub is voorzien van een externe voeding waardoor de ondersteuning van randapparatuur met hoge spanning, zoals 2,5"-harde schijven, mogelijk is.

€ 17,35
Details
€ 20,99 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Gevoed Zwart

4 Poorten Hub USB 2.0 Gevoed ZwartUSB 2.0-hub om te koppelen aan een desktop-PC of notebook en deze uit te breiden met extra USB-poorten voor het aansluiten van USB-sticks, muizen, printers, netwerkadapters en andere apparaten. De hub is voorzien van een externe voeding waardoor de ondersteuning van randapparatuur met hoge spanning, zoals 2,5"-harde schijven, mogelijk is.

€ 14,87
Details
€ 17,99 inclusief BTW

Hub USB 2.0 Zwart

Hub USB 2.0 ZwartPlug-and-play 3-poorts USB-hub met geïntegreerde kaartlezer om aan een PC of notebook te koppelen en het aantal USB-poorten uit te breiden. Tegelijkertijd kan met de hub een geheugenkaart worden gelezen. Afzonderlijke hub en kaartlezers zijn met dit alles-in-een apparaat niet meer noodzakelijk. Compatibel met SD, SDHC, Micro SD, CF, XD, M2, MS en MS-Pro geheugenkaarten.

€ 14,04
Details
€ 16,99 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Roze

4 Poorten Hub USB 2.0 RozeUSB-hub om het aantal USB-poorten uit te breiden van een PC of notebook. De hub heeft een compacte vormgeving en een intrekbare kabel zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen, wat uitermate handig is voor mensen die vaak onderweg zijn. De hub behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 9,33
Details
€ 11,29 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Blauw

4 Poorten Hub USB 2.0 BlauwUSB-hub om het aantal USB-poorten uit te breiden van een PC of notebook. De hub heeft een compacte vormgeving en een intrekbare kabel zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen, wat uitermate handig is voor mensen die vaak onderweg zijn. De hub behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 9,33
Details
€ 11,29 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Groen

4 Poorten Hub USB 2.0 GroenUSB-hub om het aantal USB-poorten uit te breiden van een PC of notebook. De hub heeft een compacte vormgeving en een intrekbare kabel zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen, wat uitermate handig is voor mensen die vaak onderweg zijn. De hub behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 9,33
Details
€ 11,29 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Geel

4 Poorten Hub USB 2.0 GeelUSB-hub om het aantal USB-poorten uit te breiden van een PC of notebook. De hub heeft een compacte vormgeving en een intrekbare kabel zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen, wat uitermate handig is voor mensen die vaak onderweg zijn. De hub behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 9,33
Details
€ 11,29 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Rood

4 Poorten Hub USB 2.0 RoodUSB-hub om het aantal USB-poorten uit te breiden van een PC of notebook. De hub heeft een compacte vormgeving en een intrekbare kabel zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen, wat uitermate handig is voor mensen die vaak onderweg zijn. De hub behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 9,33
Details
€ 11,29 inclusief BTW

4 Poorten Hub USB 2.0 Zwart

4 Poorten Hub USB 2.0 ZwartMet de Sweex 4-poorts USB-hub kunt u eenvoudig meerdere USB-apparaten, zoals een scanner of een camera, met uw computer verbinden. Een ideale oplossing als alle USB-aansluitingen al in gebruik zijn. Dankzij de eenvoudige aansluiting kunt u gemakkelijk elk USB-apparaat aansluiten of verwijderen, terwijl de computer nog aan staat.

€ 4,95
Details
€ 5,99 inclusief BTW