Upgrade Adobe Indesign CS6 NL Win (Upgrade vanaf een Adobe Indesign CS5.5 NL Windows)

€ 129,00

€ 156,09 inclusief BTW
Artikelnummer
65161250
Voorraad
Geen voorraad


Let op! Dit is een upgrade vanuit InDesign CS5.5. U dient dit pakket in bezit te hebben in dezelfde taal en platform.

Adobe InDesign CS6 is een veelzijdige toepassing voor desktoppublishing die je tot op de pixel nauwkeurige controle biedt bij ontwerp en typografie. Creëer fraai vormgegeven en aantrekkelijke pagina's voor drukwerk, schermen en tablets. Pas lay-outs gemakkelijk aan voor een geweldige weergave op tal van apparaten.

InDesign is een onderdeel van de volgende suites:

  • Adobe Creative Suite® 6 Design & Web Premium
  • Adobe Creative Suite 6 Design Standard
  • Adobe Creative Suite 6 Master Collection


Belangrijkste kenmerken

  • Publicaties voor digitale apparaten — Ontwerp boeiende eBooks, creëer geavanceerde inhoud voor tablets die kan worden verspreid via integratie met de Adobe Digital Publishing Suite, en exporteer interactieve lay-outs zoals SWF- of PDF-bestanden.
  • Gedrukte publicaties — Ontwerp verbluffende documenten en druk ze meteen af (of als PDF-bestand) op professionele of desktopprinters. Werk efficiënter met gekoppelde inhoud, gereedschappen voor het verzamelen van inhoud en meer.
  • Integratie met andere Adobe-oplossingen — Van ontwerp tot uitvoer verloopt alles vlot dankzij de nauwe integratie met toonaangevende software van Adobe, zoals Adobe Photoshop®, Illustrator®, Acrobat® en Flash® Professional.
  • Preflights en productiegereedschappen — Versnel productie en beperk fouten dankzij de actieve preflights, lettertypen die met het document worden geïnstalleerd, PDF-export op de achtergrond, JDF-technologie, en PDF/X-export.
  • Productiviteitsgereedschappen — Maak geavanceerde paginalay-outs met gekoppelde inhoud, Alternatieve lay-out, het Gereedschap Inhoud verzamelen, slimme hulplijnen, snel tabelontwerp en besturingselementen op de objecten zelf.
Status Nieuw
Platform Windows