Tuinzuil met Bewegingsmelder 20 W E27

€ 24,79

€ 29,99 inclusief BTW
Artikelnummer
NDS-RA-RX101045S
Voorraad
Geen voorraad


Tuinzuil met Bewegingsmelder 20 W E27

Laat je tuinpad automatisch verlichten als je langsloopt met de RA-RX101045S Tuinlamp. De tuinpaal is voorzien van een bewegingsdetector waardoor de verlichting automatisch aanspringt als je dichtbij komt. Voortaan kun je dus altijd rustig over je verlichte tuinpad of oprit lopen.

Overal te gebruiken
Doordat de lamp automatisch aanspringt bij beweging kun je de lamp gebruiken om je oprit te verlichten zodat je altijd ziet waar je rijdt met de auto. Of gebruik de lamp om indringers en dieven af te schrikken met een plotseling licht. De buitenlamp is daarnaast ideaal voor in je tuin. Je kunt altijd het pad zien waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je per ongeluk in je bloemenperkje of vijver stapt.

Stel in naar je eigen voorkeur
Zorg ervoor dat de lamp snel aanspringt en lang schijnt om indringers weg te jagen, of juist minder gevoelig is en kort schijnt zodat je 's avonds eenvoudig over je tuinpad kunt lopen. Met de 3 verschillende draaiknoppen kan de gevoeligheid van de 115° sensor ingesteld worden tot maximaal 9 m, de verlichtingsduur van 5 seconden tot 8 minuten en de lichtgevoeligheid van 10 tot 20.000 lux. Op deze manier stel je de lamp dus helemaal in naar je eigen voorkeur.

Ideale buitenlamp
De lamp wordt exclusief lichtbron geleverd en is uitgerust met een E27 fitting geschikt voor lichtbronnen tot 20 W. Hierdoor kun je zelf de sterkte en kleurtemperatuur van het licht bepalen door eenvoudig de door jou gekozen lichtbron in de lamp te draaien. De lamp is weersbestendig en heeft een IP44 beschermingsklasse. Daarnaast worden de benodigde montagematerialen en handleiding meegeleverd.

EAN 8711387052590
Merk Ranex
Breedte (extern)
Externe hoogte
Fitting
Materiaal behuizing
Materiaal behuizing
Diameter
Gewicht
Invoer
IP-classificatie
Lengte
Afwerking lamp
Incl. lamp
Type lamp
Lichtbereik
Bereik bewegingsdetectie
Bewegingssensor
Beugel
Productkleur
Spanning
Spanning
Wattage
Afwerking lampMat
Bereik bewegingsdetectie100 m
BeugelInbouw vloer
BewegingssensorJa
Breedte (extern)130 mm
Diameter130 mm
Externe hoogte130 mm
FittingE27
Gewicht960 g
Incl. lampNee
InvoerPIR
IP-classificatieIP44
Lengte450 mm
Lichtbereik8.00 m
Materiaal behuizingKunststof
Materiaal behuizingRoestvrij Staal
ProductkleurGeborsteld Staal
Spanning230 V
Spanning230 VAC
Type lampTuinverlichting
Wattage20 W