Stylussen

Stylus Koper Tip Wit

Stylus Koper Tip WitStylus met zachte tip van koperdoek om tablets en smartphones nauwkeurig te bedienen. De stylus is geschikt voor de meeste capacitieve touchscreens en voorkomt dat vieze vingers vlekken en vegen op het scherm veroorzaken. De lichtgewicht stylus past in bijna iedere zak of tas en is uitgerust met een handige clip.

€ 6,02
Details
€ 7,29 inclusief BTW

Stylus Koper Tip Blauw

Stylus Koper Tip BlauwStylus met zachte tip van koperdoek om tablets en smartphones nauwkeurig te bedienen. De stylus is geschikt voor de meeste capacitieve touchscreens en voorkomt dat vieze vingers vlekken en vegen op het scherm veroorzaken. De lichtgewicht stylus past in bijna iedere zak of tas en is uitgerust met een handige clip.

€ 6,02
Details
€ 7,29 inclusief BTW

Stylus Koper Tip Roze

Stylus Koper Tip RozeStylus met zachte tip van koperdoek om tablets en smartphones nauwkeurig te bedienen. De stylus is geschikt voor de meeste capacitieve touchscreens en voorkomt dat vieze vingers vlekken en vegen op het scherm veroorzaken. De lichtgewicht stylus past in bijna iedere zak of tas en is uitgerust met een handige clip.

€ 6,02
Details
€ 7,29 inclusief BTW

Stylus Koper Tip Balpen Zwart

Stylus Koper Tip Balpen ZwartDeze stylus heeft aan één uiteinde een zachte tip voor het accuraat bedienen van tablets of smartphones, en een pen aan het andere uiteinde. De stylus is geschikt voor de meeste capacitieve touchscreens en voorkomt dat het scherm door vieze vingers bedekt wordt met vlekken en vegen. Een duurzame tip van koperdoek en een hervulbare pen zorgen ervoor dat de stylus erg lang meegaat. Hij past bovendien in elke tas of zak, waardoor de stylus zowel voor kantoor als voor op school een zeer handige accessoire is.

€ 8,67
Details
€ 10,49 inclusief BTW

Stylus Koper Tip Balpen Wit

Stylus Koper Tip Balpen WitDeze stylus heeft aan één uiteinde een zachte tip voor het accuraat bedienen van tablets of smartphones, en een pen aan het andere uiteinde. De stylus is geschikt voor de meeste capacitieve touchscreens en voorkomt dat het scherm door vieze vingers bedekt wordt met vlekken en vegen. Een duurzame tip van koperdoek en een hervulbare pen zorgen ervoor dat de stylus erg lang meegaat. Hij past bovendien in elke tas of zak, waardoor de stylus zowel voor kantoor als voor op school een zeer handige accessoire is.

€ 8,67
Details
€ 10,49 inclusief BTW

Stylus Koper Tip Balpen Zwart

Stylus Koper Tip Balpen ZwartStylus met zachte tip om tablets en smartphones nauwkeurig te bedienen. De stylus is geschikt voor de meeste capacitieve touchscreens en voorkomt dat vieze vingers vlekken en vegen op het scherm veroorzaken.

€ 13,21
Details
€ 15,99 inclusief BTW