Streamers & Ontvangers

Audio-Ontvanger Bluetooth 3.5 mm Zwart

Audio-Ontvanger Bluetooth 3.5 mm ZwartAudio ontvanger voor het draadloos streamen van digitale muziek vanaf een tablet of smartphone op een audiosysteem. Is compatibel met elk Bluetooth-apparaat.

€ 23,13
Details
€ 27,99 inclusief BTW

Bluetooth Audiozender Zwart

Bluetooth Audiozender ZwartSluit deze König Bluetooth® audiozender aan op je audiosysteem of TV en stream draadloos muziek naar je Bluetooth koptelefoon. De Bluetooth audiozender is voorzien van een low latency aptX® chipset. Hiermee geniet je van een superieure geluidskwaliteit met minimale audiovertraging. Je kunt twee koptelefoons tegelijkertijd koppelen. Nodig dus gerust een vriend uit voor een avondje gamen of een nachtfilm zonder je buren overlast te bezorgen.

€ 42,14
Details
€ 50,99 inclusief BTW

Audio-Ontvanger Advanced Bluetooth SPDIF Zwart

Audio-Ontvanger Advanced Bluetooth SPDIF ZwartGeavanceerde Bluetooth-audio ontvanger voor het draadloos streamen van muziek naar een audiosysteem. Een aptX-chipset en optische uitgang garanderen een superieure geluidskwaliteit. Daarnaast maakt de NFC EasyLink het eenvoudig om een smartphone of tablet aan te sluiten die NFC ondersteunt.

€ 41,31
Details
€ 49,99 inclusief BTW