Privacy

Privacy Estatement


Bescherming persoonsgegevens

Zodra u bij ons een bestelling plaatst laat u gegevens achter. Wij kunnen dus goed voorstellen dat u graag wilt weten wat er met uw gegevens gebeurt en of deze wel veilig worden opgeslagen. In deze privacy verklaring wordt uitgelegd welke gegevens wij nodig hebben om een bestelling te verwerken, wat wij met deze gegevens doen en of deze wel veilig worden opgeslagen.  Heeft u toch nog vragen neem dan contact op via de email [email protected] of telefonisch op 0418-592380

 

Verantwoordelijke instantie

De verantwoordelijke instantie voor het registreren, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke gegevens in de zin van de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming is Gdejongh.nl. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

 
Gdejongh.nl
Eikenbosstraat 14
4175 CM Haaften
Nederland
0418 - 592380
[email protected]

 

Veilig opgeslagen

Al uw persoonlijke gegevens worden bij ons opgeslagen in een beveiligde database. Op deze manier kan er niemand bij uw gegevens die er niets mee te maken heeft. Indien uw gegevens aan derden worden gegeven – lees hieronder waarom en wanneer wij dat doen – dan eisen wij dat deze derden net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij en ze alleen gebruikt worden voor het doel waarvoor deze derden ze heeft gekregen. Wij verstrekken of verkopen uw gegevens nooit aan derden voor commerciële doeleinden.

Welke gegevens

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, vragen wij u om de volgende gegevens om uw bestelling te kunnen verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens
  • E-mailadres
  • BTW nummer (voor intracommunicaire leveringen)

Wat gebeurt er met uw gegevens

Levering: Wij hebben uw naam, adres en woonplaats nodig voor de bezorging van de door u bestelde producten. Om de bestelling op de juiste wijze te verzenden ontvangt de door ons ingezette transporteur de noodzakelijke gegevens voor de bestellings- en leveringsafwikkeling.

Klantenservice: U kunt verder met ons bellen en mailen. De email uitwisseling wordt geregistreerd. Daarnaast maken wij notities die wij opslaan. Op deze wijze kunnen we snel helpen als u contact met ons opneemt. Daarnaast is uw telefoonnummer en e-mailadres voor ons uiteraard van belang om snel contact met u op te kunnen nemen over uw bestelling.

Account: Wij maken voor u in ons systeem een klantenaccount aan. Hierin staan uw persoonlijke gegevens, zoals naam, aflever- en factuuradres, btw nummer en telefoonnummer. Hierdoor hoeft u niet iedere keer al uw gegevens opnieuw in te voeren. Ook vindt u hier gegevens over uw eerdere en openstaande bestellingen. U kunt inloggen met uw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord.

Betaling: Wij maken gebruik van een beveiligde betaalomgeving waarin u op verschillende manieren kunt betalen. U betaalt altijd vanuit een beveiligde betaalomgeving (een SSL-verbinding die u herkent aan het “groene slotje” in uw browser).

iDEAL / Overboeking: Voor deze betalingen maken wij gebruik van onze partner Sisow Sisow heeft uw naam en adresgegevens van ons gekregen om de betaling te kunnen verwerken. Bankgegevens blijven bij Sisow en zijn niet in ons bezit. Mochten wij geld terug moeten storten middels bankoverschrijving zullen wij bij u het rekeningnummer opvragen. Van Sisow krijgen wij uiteindelijk een feedback of de betaling al dan niet gelukt is, dat koppelen wij aan uw geplaatste bestelling.

Achteraf / gespreid betalen: Wanneer u kiest voor de optie achteraf of gespreid betalen, dan dient uw kredietwaardigheid getoetst te worden. Wij maken voor deze betaalopties gebruik van Focum (achteraf betalen) die voor het kredietonderzoek over uw naam en adresgegevens beschikken. Focum beschikt daarnaast ook over uw initialen, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Focum mag de gegevens alleen voor dat doel gebruiken.
Daarnaast kunnen uw rechten ten aanzien van het voor uw aankopen verschuldigde bedrag door ons worden overgedragen aan Focum en gelden de betalingsvoorwaarden van deze partijen (zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie hierover).

PayPal: Wanneer u via Paypal betaalt sturen wij uw naam en adresgegevens door naar PayPal. Overige gegevens zijn bij hen bekend.

Nieuwsbrief / dagaanbieding: U kunt zich inschrijven voor onze verschillende nieuwsbrieven. Hiermee blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en het laatste nieuws. Voor het verzenden van de nieuwsbrieven / dagaanbiedingen gebruiken wij het door u opgegeven e-mailadres en hebben hiervoor uw bevestiging nodig dat u als eigenaar van het e-mailadres akkoord gaat met de ontvangst. Indien u liever geen nieuwsbrieven en/of dagaanbiedingen van ons meer wilt ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Ook kunt u zich uitschrijven door contact op te nemen met de klantenservice of een e-mail te sturen naar [email protected]

Reviews: Wij maken gebruik van meerdere (externe) reviewplatformen waar u een review kunt achterlaten. Het is afhankelijk van het betreffende reviewplatform of u uw persoonlijke gegevens moet opgeven om een review te kunnen plaatsen, deze sturen wij niet door. In sommige gevallen benaderen wij onze klanten pro-actief voor het schrijven van een review. Hiervoor wordt uw naam en e-mailadres naar het betreffende reviewplatform gestuurd zodat een uitnodiging verzonden kan worden.

Webanalyse: Met behulp van het statistieken programma van Google (Google Analytics) is het voor ons mogelijk om fouten op te sporen en verbeteringen op de website aan te brengen. Google Analytics maakt gebruik van cookies die op uw website worden opgeslagen. Hierdoor wordt gebruik van Google Analytics mogelijk. De door de cookie geregistreerde informatie (gebruik van de website en het IP-adres) wordt verzonden naar een server van Google. Doordat wij de trackingcode hebben uitgebreid met "gat._anonymizeIp();" is een geanonimiseerde registratie van uw IP-adres gewaarborgd.

Log-bestanden: Wanneer u de website bezoekt worden uw gebruikersgegevens opgeslagen in de server-logfiles. In deze logfiles zijn de volgende gegevens terug te vinden: welke pagina(‘s) u heeft bezocht en wanneer, het IP-adres, via welke website u op de website bent gekomen en uw browsergegevens. Deze log-files evalueren wij (in geanonimiseerde vorm) om de servercapaciteit te optimaliseren met doel uw gebruikerservaring te maximaliseren.

Cookies: Wij maken gebruik van partners die, wanneer u een bezoek brengt aan onze website, een of meerdere cookies plaatsen op uw harde schijf. Het gaat hierbij om tijdelijk en/of permanente cookies. Deze worden automatisch gewist als de geldigheidsduur van de cookie verlopen is. De geldigheidsduur van een cookie kan uiteen lopen van 1 dag tot 10 jaar. De cookies bevatten geen persoonsgegevens met uitzondering van het IP adres.

Fraude: Fraude is heel vervelend. Om fraude te onderzoeken, voorkomen en tegen te gaan, gebruiken wij klantgegevens. Als er sprake is van een verdenking, zijn wij verplicht om uw gegevens door te geven aan overheidsinstanties.


Uw rechten

  • U heeft het recht om altijd inzage te vragen in uw persoonsgegevens waarover wij beschikken.
  • U heeft het recht om vergeten te worden. Dit betekent dat u bij ons altijd de mogelijkheid heeft om uw gegevens te laten verwijderen of corrigeren. Dit geldt overigens niet voor persoonsgegevens die wij nodig hebben voor bijvoorbeeld facturen voor onze boekhouding.
  • U heeft het recht om u te verzetten tegen direct marketing en profiling. Profiling is elke vorm van geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens zoals voorkeuren en het voorspellen van gedrag. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld klantprofielen creëren en op basis daarvan een persoonlijk aanbod bieden.


Indien u uw persoonsgegevens wilt inkijken, wijzigen of verwijderen, of u zich wilt verzetten tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, dan kunt u contact met onze klantenservice opnemen, een e-mail sturen naar [email protected] of ons dit per post laten weten. Uiteraard is het ook mogelijk uw gegevens aan te passen of te verwijderen in uw account op de website.

Versie 3.0 – Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 22 mei 2018