Ongedierte Bestrijding Binnen

Vliegenmepper

VliegenmepperZeer flexibele vliegenmepper gemaakt van slagvast polypropyleen.

€ 1,12
Details
€ 1,35 inclusief BTW

Reservelamp voor Insectenlamp 6 W

Reservelamp voor Insectenlamp 6 WSpare Bulb for Mosquito Stop Light Trap. TL 6W G5 16X212 mm Blacklight

€ 6,60
Details
€ 7,99 inclusief BTW

UV Insectenlamp 500 V

UV Insectenlamp 500 VMuggen- en vlooienval op batterijen Black & White. Overal inzetbaar. Contrastrijk LED-licht trekt de muggen/vlooien moeiteloos en stroombesparend aan en verdelgt ze op een efficiënte manier. Ideaal voor binnen (slaapkamer, werkkamer, keuken) en buiten (camping, tuin).

€ 14,87
Details
€ 17,99 inclusief BTW

Ultrasone Ongediertebestrijder 230 V

Ultrasone Ongediertebestrijder 230 VMulti-bescherming zendt akoestische signalen met ultrahoge tonen uit. Het heeft geen invloed op huisdieren. Zonder chemie en extra kosten, spaarzaam en veilig dankzij hoogwaardige elektronica. Zonder navulproblemen, ook geschikt voor slaap-en kinderkamer.

€ 14,87
Details
€ 17,99 inclusief BTW

Muggenstekker 230 V

Muggenstekker 230 VULTRA-ANTI-INSECTENSTEEK zendt een, voor het menselijke oor nauwelijks waarneembare, ultrahoge toon uit, die vrouwelijke en bevruchte insecten verjaagd. Zonder chemie en extra kosten, spaarzaam en veilig dankzij hoogwaardige elektronica. Kan overal gebruikt worden (keuken, woonkamer, slaap-en kinderkamer). Ontving prijs op de internationale uitvindersbeurs.

€ 9,50
Details
€ 11,49 inclusief BTW

Ultrasone Muizenverjager 12 - 24 kHz

Ultrasone Muizenverjager 12 - 24 kHzAnti-muis produceert voor het oor nauwelijks waarneembare ultrahoge tonen en verjaagd daarmee muizen. Het heeft geen invloed op huisdieren. Zonder chemie en extra kosten, spaarzaam en veilig dankzij hoogwaardige elektronica. Met LED functie-controlelamp: Te gebruiken in: woningen, zolders, kelders, voorraadkamers.

€ 9,50
Details
€ 11,49 inclusief BTW

UV Insectenlamp 1 W

UV Insectenlamp 1 WDeze insectenverdelger op hoogspanning wordt gewoon in het stopcontact gestoken en bestrijdt op betrouwbare wijze vliegende insecten. Geen kabels / geen ophangen / geen lichtirritaties

€ 13,21
Details
€ 15,99 inclusief BTW

Milieuvriendelijke Lijm-Vliegenvanger

Milieuvriendelijke Lijm-VliegenvangerDe kleefband vliegenvanger is niet-giftig en is gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De vliegen worden door de vliegenvanger aangetrokken en blijven eraan kleven.

€ 2,47
Details
€ 2,99 inclusief BTW

Ultrasone Muizenverjager 22/25 kHz 9 W Binnen

Ultrasone Muizenverjager 22/25 kHz 9 W BinnenPlug-in oplossingen voor het effectief weren van knaagdieren. Werkt met ultrasoon geluid, nauwelijks waarneembaar voor het menselijk oor (22-25 kHz) en de frequentie kan worden aangepast om gewenning te voorkomen. Voor gebruikt in huis in een ruimte tot 80 m².

€ 16,52
Details
€ 19,99 inclusief BTW

Insektenvanger

InsektenvangerHet product is gemakkelijk te gebruiken. Ongewenste, maar ecologisch nuttige insecten, zoals spinnen, bijen, hommels, horzels, en kevers laten zich netjes en veilig uit de woning verwijderen. Gewoon de sluiting van de kap terugtrekken en de geopende vangkap voorzichtig en met rustige hand en een gelijkmatige beweging over het gewenste insect zetten. Daarna de vangkap sluiten met de schuifknop op de greep. Indien nodig kunt u de praktische telescoopfunctie gebruiken. Vangkap sluiten, insect observeren en/of ongedeerd en zonder stress in het ideale geval buiten vrijlaten door de vangkap te openen. Vangen en vrijlaten in plaats van vernietigen. Hygiënisch – niet giftig – milieuvriendelijk – met een hart voor dieren. Via de geïntegreerde loep kunt u de insecten zonder angst en met plezier observeren. Dit bevordert het natuur- en milieubewustzijn van kinderen en volwassenen.

€ 16,52
Details
€ 19,99 inclusief BTW

Ultrasone Ongediertebestrijder 40 kHz

Ultrasone Ongediertebestrijder 40 kHzHet innovatieve Anti-Vlo/Anti-Teek apparaat van ISOTRONIC. Werkt op batterijen, mobiel en zeer effectief. Met dit apparaat hebt u een dierenverdrijver van de modernste soort in uw bezit. Het apparaat genereert een frequentie tussen 40 kHz +/- 10 %. Speciaal opgewekte geluidsfrequenties hebben een optimaal werkingsbereik van ca. 6 m². De verfijnde elektronica staat garant voor een constant goede werking.

€ 15,69
Details
€ 18,99 inclusief BTW

Reservelamp voor Insectenlamp 10 W

Reservelamp voor Insectenlamp 10 WSpare Bulb for Mosquito Stop Light Trap. TL 10W G13 26X330 mm Blacklight

€ 9,08
Details
€ 10,99 inclusief BTW