Omvormers

Digitale Audio Converter 1x S/PDIF - TosLink Female Donkergrijs

Digitale Audio Converter 1x S/PDIF - TosLink Female DonkergrijsSluit een Blu-ray-speler of spelcomputer aan op een ontvanger of versterker met deze digitale audio-converter. De converter zet het digitale S/PDIF-audiosignaal om in een digitaal TosLink audiosignaal.

€ 17,35
Details
€ 20,99 inclusief BTW

Digitale Audio Converter TosLink Female - 1x S/PDIF Donkergrijs

Digitale Audio Converter TosLink Female - 1x S/PDIF DonkergrijsSluit een Blu-ray-speler of spelcomputer aan op een ontvanger of versterker met deze digitale audio-converter. De converter zet het digitale S/PDIF-audiosignaal om in een digitaal TosLink-audiosignaal.

€ 21,48
Details
€ 25,99 inclusief BTW

Digitale Audio Converter 2x RCA Female - 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female Donkergrijs

Digitale Audio Converter 2x RCA Female - 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female DonkergrijsConverteer een analoog stereo-audiosignaal naar een digitaal TosLink of S/PDIF-audiosignaal via de ingang van een ontvanger of versterker.

€ 25,61
Details
€ 30,99 inclusief BTW

Digitale Audio Converter 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female - 2x RCA Female Donkergrijs

Digitale Audio Converter 1x TosLink Female + 1x S/PDIF (RCA) Female - 2x RCA Female DonkergrijsSluit de nieuwste digitale schermen met optische uitgang aan op een versterker met een analoge verbinding. Deze digitale audio-naar-stereo RCA-converter zet het digitale TosLink- of S/PDIF-audiosignaal om in een analoog stereo-audiosignaal.

€ 25,61
Details
€ 30,99 inclusief BTW