Netwerk Switch Gigabit 8 Poorten

€ 29,74

€ 35,99 inclusief BTW
Artikelnummer
NDS-ES-5800G V3
Voorraad
Geen voorraad


Netwerk Switch Gigabit 8 Poorten

De ES-5800G V3 is een onbeheerde 10/100/1000 Mbps Gigabit Desktop switch die ontworpen is om de netwerkprestaties te verbeteren in een compact formaat en biedt uitstekende prestaties en een hoge efficiëntie. De switch gebruikt store and forward pakket-switching technolgie die een betrouwbare gegevensoverdracht biedt. Deze switch is ideaal voor netwerkconnectiviteit voor de SOHO omgeving.

De ES-5800G V3 heeft een plastic behuizing en is een betaalbare Gigabit Ethernet oplossing voor gebruikers die op een eenvoudige manier hun thuisnetwerk willen uitbreiden en die in hun online-gaming, multimedia-overdracht en streaming behoeften willen voorzien. Het plug-and-play ontwerp maakt het eenvoudig voor gebruikers om v netwerkapparaten zoals PC´s, netwerkopslag en printservers aan te sluiten op het thuisnetwerk zonder dat er enige handmatige configuratie vereist is.IEEE Energie Efficiënt Ethernet (EEE)
De ES-5800G V3 combineert energie-efficiëntie met de Fast Ethernet snelheden die nodig zijn voor de nieuwste generatie netwerktoepassingen. In overeenstemming met de IEEE802.3az standaard, biedt deze switch energiebesparende functies om het energieverbruik te verminderen en kosten te verlagen.Detectie van inactieve Link: Als een netwerkapparaat uitgeschakeld is of als er een inactieve link gevonden wordt, dan reduceert de switch automatisch het stroomverbruik. Het energieverbruik van de switch wordt aangepast aan de linkstatus en het aantal actieve netwerkapparaten.

Edimax 8-Port Gigabit Desktop Switch ES-3308P_V2_ES-5800G_V3-inactive_link_detection.png

Detectie van de kabellengte: De apparaten die uitgerust zijn met deze groene functie kunnen automatisch de kabellengte van de aangesloten Ethernet kabels detecteren en het energieverbruik hierop aanpassen. Hoe korter de kabel, hoe minder stroom het apparaat verbruikt.Ondersteunt High-Speed Netwerken en Jumbo Frames
De ES-5800G V3 is een ideale oplossing voor het uitbreiden van uw Gigabit netwerk. Met Gigabit snelheid, geeft de ES-5800G V3 meer flexibiliteit en een hoge bandbreedte-verbinding met servers, werkstations en andere aangesloten apparaten. U bespaart tijd als u grote bestanden wilt overdragen. Daarnaast ondersteunt de switch Jumbo Frames 9K voor het verbeteren van het netwerkverbruik bij het verzenden van zwaardere bestanden.

Edimax 8-Port Gigabit Desktop Switch ES-5800G V3_ Gigabit
Edimax 8-Port Gigabit Desktop Switch ES-5800G V3 jumbo frame 9K
Ondersteunt Auto-Negotiation
Elke poort van de ES-5800G V3 kan automatisch onderscheiden of het aangesloten netwerkapparaat werkt op 10 of 100 1000Mbps en/of Half/Full-Duplex modus. De ES-5800G V3 past de snelheid en modus hierop aan.Eenvoudig in gebruik
De ES-5800G V3 is plug-and-play en ondersteunt allerlei soorten netwerkprotocollen voor een eenvoudige en snelle verbinding. LED-indicatoren bieden een snelle en eenvoudige manier om de poort en switch informatie te lezen.Optionele voedingstoevoer
De ES-5800G V3 kan van stroom voorzien worden via een USB-poort op de computer of op een ander apparaat, of via de voedingsadapter voor de voedingstoevoer. (*USB-stroomkabel inclusief. Vereiste 1A USB-adapter niet inclusief.)


TOEPASSINGSDIAGRAM
•Sluit de ES-5800G V3 aan op uw Router of cable/ xDSL-modem.
•Sluit een print server, NAS, smart tv, laptop, mediaspeler, game console en IP-camera aan op de ES-5800G V3.

EAN 4710700929759
Merk Edimax
Type aansluiting
Type apparaat
Kleur
Aansluiting
Type netwerk
Aantal LAN-poorten
Aantal LAN-verbindingen
Besturingssysteem
Besturingssysteem
Besturingssysteem
Besturingssysteem
Type stekker
Snelheid bedraad
AansluitingLAN
Aantal LAN-poorten8 Poorten
Aantal LAN-verbindingen8
BesturingssysteemWindows 10
BesturingssysteemWindows 7
BesturingssysteemWindows 8
BesturingssysteemWindows Vista
KleurZwart
Snelheid bedraadGigabit
Type aansluitingRJ45
Type apparaatSwitch
Type netwerkGigabit
Type stekkerEuro / Type C (CEE 7/16)