Netwerk Switch 10/100 Mbit 5 Poorten

€ 10,98

€ 13,29 inclusief BTW
Artikelnummer
NDS-ES-3305P
Voorraad
Geen voorraad


Netwerk Switch 10/100 Mbit 5 Poorten

De ES-3305P is een 10/100 Mbps onbeheerde desktop switch die ontworpen is om de netwerkprestaties te verbeteren. Het compacte, strakke ontwerp biedt uitstekende prestaties en een hoge efficiëntie dankzij de store-and-forward packet-switching technologie die zorgt voor een betrouwbare gegevensoverdracht die ideaal is voor netwerkverbindingen in een SOHO-omgeving.
Voor het uitbreiden van een thuisnetwerk en om tegemoet te komen aan de vereisten voor online gaming, multimedia-overdracht of streaming, is de ES-3305P een betaalbare en effectieve Fast Ethernet oplossing. Het plug-and-play ontwerp maakt het eenvoudig voor gebruikers om netwerkapparaten zoals PC´s, netwerkopslag en printservers aan te sluiten op het thuisnetwerk zonder dat er enige handmatige configuratie vereist is.

Ondersteunt Auto-Negotiation
Alle poorten van de ES-3305P detecteren automatisch of een aangesloten apparaat werkt op 10Mbps of 100Mbps en half-duplex of full-duplex mode en past de snelheid hierop aan voor een probleemloze en eenvoudige operatie.


Ondersteunt Non-Blocking Wire Speed
De ES-3305P ontvangt en forward het netwerkverkeer naadloos met de non-blocking wire-speed. Elke poort van de ES-3305P ondersteunt gelijktijdige snelheden tot 200Mbps in full-duplex modus en biedt full wire snelheden voor de aangesloten apparaten zodat u snel netwerk probleemloos kunt laten werken.


IEEE Energie Efficiënt Ethernet (EEE) ondersteuning
De ES-3305P biedt milieuvriendelijkheid in combinatie met de Fast Ethernet snelheden die nodig zijn voor de nieuwste generatie netwerktoepassingen. Om te voldoen aan de IEEE 802.3az standaard, biedt de ES-3305P energiebesparende functies om kosten te verlagen en het energieverbruik te verminderen.


Inactieve Linkdetectie
Als een netwerkapparaat uitgeschakeld is of als er een inactieve link gevonden wordt, dan reduceert de switch automatisch het stroomverbruik. Het energieverbruik van de switch wordt aangepast aan de linkstatus en het aantal actieve netwerkapparaten.


Automatische detectie van kabellengte
De apparaten die uitgerust zijn met deze groene functie kunnen automatisch de kabellengte van de aangesloten Ethernet kabels detecteren en het energieverbruik hierop aanpassen. Hoe korter de kabel, hoe minder stroom het apparaat


Eenvoudig te gebruiken
De ES-3305P is plug-and-play en ondersteunt een brede reeks netwerkprotocollen. De installatie en het beheer is snel en duidelijk, en LED-indicatoren geven duidelijk poortinformatie en de switchstatus weer.


NETWERK SETUP DIAGRAM EN GERELATEERDE PRODUCTEN
•Sluit de ES-3305P aan op uw Router of cable/ xDSL-modem
•Sluit een print server, NAS, smart tv, laptop, mediaspeler, game console en IP-camera aan op de ES-3305P

EAN 4710700929247
Merk Edimax
Type aansluiting
Type apparaat
Kleur
Aansluiting
Type netwerk
Aantal LAN-poorten
Aantal LAN-verbindingen
Besturingssysteem
Besturingssysteem
Besturingssysteem
Besturingssysteem
Type stekker
Snelheid bedraad
AansluitingLAN
Aantal LAN-poorten5 Poorten
Aantal LAN-verbindingen5
BesturingssysteemWindows 10
BesturingssysteemWindows 7
BesturingssysteemWindows 8
BesturingssysteemWindows Vista
KleurZwart
Snelheid bedraad10/100
Type aansluitingRJ45
Type apparaatSwitch
Type netwerk10/100 Mbit
Type stekkerEuro / Type C (CEE 7/16)