Muizen

Bedrade Muis Bureaumodel 5 Knoppen Zwart

Bedrade Muis Bureaumodel 5 Knoppen ZwartDe Logitech Corded Mouse M500 met supersnel scrollen voor hogere productiviteit. Met het bijna wrijvingsloze scrollwiel kunt u door lange documenten en webpagina's vliegen met één draai aan het scrollwiel. Of schakel over naar kliksgewijs scrollen voor nauwkeurige navigatie (regel voor regel) door lijsten, dia's, afbeeldingen en menu's. 1000 DPI Laserprecisie overtreft optische muizen. Profiteer van vloeiendere cursorbesturing op vrijwel elk oppervlak.Systeemvereisten: Voor Windows-computer • Windows® XP of Windows Vista® • USB poort Voor Mac®-computer • Mac OS® X 10.3.9 of hoger • USB poort

€ 38,01
Details
€ 45,99 inclusief BTW

Bedrade Muis Bureaumodel 3 Knoppen Zwart

Bedrade Muis Bureaumodel 3 Knoppen ZwartThe comfortable, lower-profile shape feels good in either hand-even after a long day of work. You’ll enjoy smooth, precise cursor control that lets you edit documents and navigate the Web more efficiently. It works right out of the box-you just plug it into your USB port and you’re ready for business.

€ 10,16
Details
€ 12,29 inclusief BTW

Bedrade Muis Draagbaar 3 Knoppen Rood

Bedrade Muis Draagbaar 3 Knoppen RoodMuis op zakformaat met rubbercoating zijkanten en een ergonomische vormgeving om het bedieningsgemak te vergroten van een PC of notebook voor zowel links- als rechtshandige personen. De muis is voorzien van een intrekbare kabel waardoor hij zeer geschikt is om mee te nemen. Hij behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 7,68
Details
€ 9,29 inclusief BTW

Bedrade Muis Draagbaar 3 Knoppen Roze

Bedrade Muis Draagbaar 3 Knoppen RozeMuis op zakformaat met rubbercoating zijkanten en een ergonomische vormgeving om het bedieningsgemak te vergroten van een PC of notebook voor zowel links- als rechtshandige personen. De muis is voorzien van een intrekbare kabel waardoor hij zeer geschikt is om mee te nemen. Hij behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 7,68
Details
€ 9,29 inclusief BTW

Bedrade Muis Bureaumodel 3 Knoppen Wit

Bedrade Muis Bureaumodel 3 Knoppen WitMuis met rubberen zijkanten en een ergonomische vormgeving om het bedieningsgemak te vergroten van een PC of notebook voor zowel links- als rechtshandige personen. De muis behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 6,85
Details
€ 8,29 inclusief BTW

Draadloze Muis Bureaumodel 3 Knoppen Blauw

Draadloze Muis Bureaumodel 3 Knoppen BlauwDraadloze muis met rubbercoating zijkanten en een ergonomische vormgeving om het bedieningsgemak van een PC of notebook te vergroten voor zowel links- als rechtshandige personen. Hij werkt door middel van een compacte ontvanger die na gebruik onderin kan worden opgeborgen. De muis behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 8,67
Details
€ 10,49 inclusief BTW

Draadloze Muis Bureaumodel 3 Knoppen Roze

Draadloze Muis Bureaumodel 3 Knoppen RozeDraadloze muis met rubbercoating zijkanten en een ergonomische vormgeving om het bedieningsgemak van een PC of notebook te vergroten voor zowel links- als rechtshandige personen. Hij werkt door middel van een compacte ontvanger die na gebruik onderin kan worden opgeborgen. De muis behoort tot de City-serie en wordt geleverd in 8 verschillende kleuren.

€ 8,67
Details
€ 10,49 inclusief BTW

Bedrade Muis Bureaumodel 3 Knoppen Roze

Bedrade Muis Bureaumodel 3 Knoppen RozeDeze ultraslanke, optische muis van Sweex is compact en past comfortabel in iedere hand. Sluit de kabel van de muis eenvoudig aan op de USB-poort van uw PC of notebook voor snelle, vloeiende en accurate navigatie. Met een resolutie van 1000 dpi wordt zelfs de kleinste beweging geregistreerd. Dankzij het ergonomische ontwerp is deze muis geschikt voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. De ultraslanke, optische muis wordt geleverd in zes verschillende kleuren.

€ 3,30
Details
€ 3,99 inclusief BTW

Draadloze Muis 4 Knoppen Zwart

Draadloze Muis 4 Knoppen ZwartDe Logitech® Wireless Trackball M570 biedt u een ander soort comfort. Deze stabiele trackball blijft op zijn plaats en de geronde vorm ondersteunt uw hand zodat u gemakkelijk de hele dag kunt werken, in plaats van een muis achterna te zitten op uw bureau. De Logitech® Unifying-ontvanger is zo klein dat deze op uw laptop aangesloten kan blijven, en u kunt de trackball tot 18 maanden gebruiken zonder de batterijen te vervangen*. U krijgt nauwkeurige cursorbesturing waar u de trackball maar wilt gebruiken: harde tafels, luie stoelen en bobbelige bedden zijn allemaal geen probleem voor uw M570. Dankzij het geïntegreerde scrollwiel en de gemakkelijk bereikbare knoppen Vorige/Volgende zijn het surfen op een laptop of het navigeren op een thuisbioscoop-pc een fluitje van een cent.

€ 79,33
Details
€ 95,99 inclusief BTW

Draadloze Muis Notebook 3 Knoppen Houtskool

Draadloze Muis Notebook 3 Knoppen HoutskoolDe M220 biedt hetzelfde klikgevoel maar dan 90% stiller in vergelijking met traditionele muizen en dus een stillere ervaring voor uzelf en de mensen om u heen. De muis heeft een lange batterijlevensduur tot wel 18 maanden, een automatische slaapstand en een krachtig draadloos bereik van 10 meter met 128-bits codering tussen de muis en de ontvanger. Bovendien is het kleine formaat ideaal om mee te nemen. Sluit gewoon de kleine USB-ontvanger aan en hij werkt met Windows®, Mac, Chrome OS™ of Linux®. Ten slotte zorgt Geavanceerde optische tracking van Logitech® voor nauwkeurige bewegingen op vrijwel elk oppervlak.

€ 25,61
Details
€ 30,99 inclusief BTW

Draadloze Muis Notebook 3 Knoppen Zwart

Draadloze Muis Notebook 3 Knoppen ZwartMet hetzelfde klikgevoel en ruisonderdrukking van meer dan 90% in vergelijking met traditionele muizen biedt de M330 SILENT PLUS een muisstille ervaring voor jou en de mensen om je heen. De muis heeft een lange batterijlevensduur tot wel 24 maanden, een automatische slaapstand en een krachtig draadloos bereik van 10 meter met 128-bits codering tussen de muis en de ontvanger. Bovendien heeft hij gevormde grips van zacht rubber voor optimaal comfort. Sluit gewoon de kleine USB-ontvanger aan en hij werkt met Windows®, Mac, Chrome OS™ of Linux®. Ten slotte zorgt Geavanceerde optische tracking van Logitech® voor nauwkeurige bewegingen op vrijwel elk oppervlak.

€ 38,01
Details
€ 45,99 inclusief BTW

Draadloze Muis Reizen 3 Knoppen Rood

Draadloze Muis Reizen 3 Knoppen RoodLogitech draadloze Mini Muis M187. U kunt de muis overal naartoe met uw laptop meenemen dankzij het extra kleine ontwerp van zakformaat. Bovendien is de set-up is heel eenvoudig. Sluit de nano-ontvanger gewoon aan en u kunt de muis meteen gebruiken. Deze muis biedt de vrijheid van draadloos met meer precisie en controle dan het touchpad van uw laptop.Logitech® draadloze Mini Muis M187. U kunt de muis overal naartoe met uw laptop meenemen dankzij het extra kleine ontwerp van zakformaat. Bovendien is de set-up is heel eenvoudig. Sluit de nano-ontvanger gewoon aan en u kunt de muis meteen gebruiken. Deze muis biedt de vrijheid van draadloos met meer precisie en controle dan het touchpad van uw laptop.

€ 21,48
Details
€ 25,99 inclusief BTW