microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB

€ 9,08

€ 10,99 inclusief BTW
Artikelnummer
NDS-VB-44083
Voorraad
Geen voorraad


microSDHC Geheugenkaart Klasse 10 32 GB

De microSDHC-geheugenkaart is momenteel de kleinste beschikbare vormfactor van de kaartlezer. De kaarten zijn speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Deze kan ook worden gebruikt in GPS-apparaten, MP3-spelers, digitale camera's en PDA's.

De lijst met compatibele apparaten wordt elke dag langer. Verbatim microSD-geheugenkaarten zijn compatibel met alle apparaten die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor.

Alle kaarten bevatten de nieuwste technologie voor auteursrechtbeheer voor een gegarandeerde wettelijk toegestane overdracht van digitale eigendommen (foto's, films, muziek, enzovoort) via computernetwerken voor persoonlijk gebruik.

SDHC (SD High Capacity) is de nieuwe SD-geheugenkaart op basis van de SDA 2.0-specificatie en met een capaciteit groter dan 2 GB. Deze biedt een grotere capaciteit en een hogere snelheid voor gegevensoverdracht. Volgens de Speed Class Specification worden de prestaties ingedeeld met een klassenummer, zodat de prestaties kunnen worden berekend. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.

EAN 0023942440833
Merk Verbatim
Snelheidsklasse
Inhoud
Garantie
Capaciteit
Type kaart
Kleur
Materiaal
Leessnelheid
Schrijfsnelheid
Capaciteit32 GB
Garantie2 Jaar
Inhoud1 stuk
KleurZwart
Leessnelheid10 MB/s
MateriaalVarious
Schrijfsnelheid10 MB/s
Snelheidsklasse10
Type kaartmicroSDHC