Keukenweegschalen

Keukenweegschaal Wit LCD

Keukenweegschaal Wit LCDDeze strak vormgegeven keukenweegschaal is uiterst precies door de 4 individuele, gevoelige sensoren. De LCD display geeft duidelijk leesbare meetresultaten en is eenvoudig te bedienen d.m.v. de twee knoppen aan de voorzijde. De super geharde glasplaat is eenvoudig schoon te maken.

€ 15,69
Details
€ 18,99 inclusief BTW

Keukenweegschaal Wit LCD

Keukenweegschaal Wit LCDDeze strak vormgegeven keukenweegschaal is uiterst precies door de 4 individuele, gevoelige sensoren. De LCD display geeft duidelijk leesbare meetresultaten en is eenvoudig te bedienen d.m.v. de twee knoppen aan de voorzijde. De super geharde glasplaat is eenvoudig schoon te maken.• 2x CR2032 batterij (inclusief)

€ 17,35
Details
€ 20,99 inclusief BTW

Keukenweegschaal Multi LCD

Keukenweegschaal Multi LCDMeet kruiden, bloem, melk, water en nog veel meer ingrediënten af met deze zeer nauwkeurige keukenweegschaal. Als u klaar bent, bergt u de ultraplatte weegschaal zelfs in de kleinste lade op.

€ 11,15
Details
€ 13,49 inclusief BTW

Keukenweegschaal Zwart LCD

Keukenweegschaal Zwart LCDDeze strak vormgegeven keukenweegschaal is uiterst precies door de 4 individuele, gevoelige sensoren. De LCD display geeft duidelijk leesbare meetresultaten en is eenvoudig te bedienen d.m.v. de twee knoppen aan de voorzijde. De super geharde glasplaat is eenvoudig schoon te maken.

€ 15,69
Details
€ 18,99 inclusief BTW