Kachels

Ventilatorkachel 1000 & 2000 W Wit

Ventilatorkachel 1000 & 2000 W WitRegel de temperatuur in je huis met deze ventilatorkachel met thermostaatbediening. De kachel heeft 2 warmte-instellingen, een koudeluchtfunctie en beschikt over een veiligheidsschakelaar.• 1000/2000 W • Cool air blow function • Compact and portable • Safety switch • Thermostat

€ 12,22
Details
€ 14,79 inclusief BTW

Electric Fireplace Heater Chicago Ingebouwd 1800 W Zwart

Electric Fireplace Heater Chicago Ingebouwd 1800 W ZwartDe Classic Fire Chicago is een elektrische inbouw-sfeerhaard met een zeer modern zwart design. Het gepatenteerde vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur kan elke kamer in een mum van tijd omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Naast het vuureffect heeft deze sfeerhaard ook een verwarmingsfunctie. Deze kachel heeft alleen een stopcontact nodig. Een schoorsteen of rookkanaal is overbodig.

€ 128,09
Details
€ 154,99 inclusief BTW

Electric Fireplace Heater Chicago Ingebouwd 1800 W Metaal

Electric Fireplace Heater Chicago Ingebouwd 1800 W MetaalDe Classic Fire Chicago is een elektrische inbouw-sfeerhaard van RVS met een zeer modern design. Het gepatenteerde vuursimulatiesysteem met het effect van echt houtvuur kan elke kamer in een mum van tijd omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Naast het vuureffect heeft deze sfeerhaard ook een verwarmingsfunctie. Deze kachel heeft alleen een stopcontact nodig. Een schoorsteen of rookkanaal is overbodig.

€ 128,09
Details
€ 154,99 inclusief BTW

Electric Fireplace Heater Memphis Muurbeugel 1800 W Zwart

Electric Fireplace Heater Memphis Muurbeugel 1800 W ZwartDe elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.

€ 76,02
Details
€ 91,99 inclusief BTW

Kwarts Terrasverwarmer 2000 W Zwart

Kwarts Terrasverwarmer 2000 W ZwartWaterbestendige terrasverwarmer (IP24-bescherming) om langer te genieten van aangename avonden in de buitenlucht. De verwarmer is verstelbaar in hoogte, voorzien van 3 warmtestanden en levert voldoende warmte voor oppervlaktes tot 12 m2. De terrasverwarmer is bovendien erg veilig; hij heeft een ingebouwde beveiliging, waardoor hij automatisch afslaat als hij omvalt. Er zit ook een fijn rooster op, dat voorkomt dat dat het verwarmingselement kan worden aangeraakt.

€ 58,67
Details
€ 70,99 inclusief BTW

Reserve Lamp Terrasverwarmer KN-PH10

Reserve Lamp Terrasverwarmer KN-PH10König reservelamp. Geschikt voor de König terrasverwarmer KN-PH10.

€ 4,12
Details
€ 4,99 inclusief BTW

Mobiele Olieradiator 2200 W Wit

Mobiele Olieradiator 2200 W WitOliegevulde, mobiele radiator die een additionele en comfortabele warmtebron vormt die zowel stil als efficiënt is. De radiator is voorzien van drie stroomstanden en een thermostaat om de gewenste temperatuur in te stellen. Soepele wieltjes en een handgreep maken het bovendien gemakkelijk om de radiator te verplaatsen. Hierdoor biedt hij zelfs een mobiele verwarmingsoplossing voor de kleinste ruimten.

€ 67,76
Details
€ 81,99 inclusief BTW

Mobiele Olieradiator 2000 W Wit

Mobiele Olieradiator 2000 W WitOliegevulde, mobiele radiator die een additionele en comfortabele warmtebron vormt die zowel stil als efficiënt is. De radiator is voorzien van drie stroomstanden en een thermostaat om de gewenste temperatuur in te stellen. Soepele wieltjes en een handgreep maken het bovendien gemakkelijk om de radiator te verplaatsen. Hierdoor biedt hij zelfs een mobiele verwarmingsoplossing voor de kleinste ruimten.

€ 59,50
Details
€ 71,99 inclusief BTW

Mobiele Olieradiator 1500 W Wit

Mobiele Olieradiator 1500 W WitOliegevulde, mobiele radiator die een additionele en comfortabele warmtebron vormt die zowel stil als efficiënt is. De radiator is voorzien van drie stroomstanden en een thermostaat om de gewenste temperatuur in te stellen. Soepele wieltjes en een handgreep maken het bovendien gemakkelijk om de radiator te verplaatsen. Hierdoor biedt hij zelfs een mobiele verwarmingsoplossing voor de kleinste ruimten.

€ 50,41
Details
€ 60,99 inclusief BTW

Keramische Ventilatorkachel 750 & 1500 W Grijs

Keramische Ventilatorkachel 750 & 1500 W GrijsRegel de temperatuur in uw huis met deze energiebesparende, keramische ventilatorkachel. De kachel heeft 2 warmte-instellingen en een koudeluchtfunctie. De kachel beschikt tevens over een vorstwering, oververhittingbescherming, een draaifunctie en een veiligheidsschakelaar.

€ 22,31
Details
€ 26,99 inclusief BTW

Electric Fireplace Heater Torino Vrijstaand 2000 W Zwart

Electric Fireplace Heater Torino Vrijstaand 2000 W ZwartDe elektrische kachels van Classic Fire geven een realistische en comfortabele vuurgloed. Onze elegante en zeer stijlvolle designs zijn geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern. Ons vuursimulatiesysteem is naar wens in te stellen. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal of schoorsteen aan te leggen. Een Classic Fire kan overal staan waar u maar wilt. De stekker erin en de kachel werkt! Simpel en gemakkelijk. De bedieningselementen zijn netjes weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. Classic Fire kachels zijn CE, TÜV en GS gekeurd.

€ 63,63
Details
€ 76,99 inclusief BTW