Bit Defender antivirussoftware voor superprijzen! | kopen bij gdejongh.nl

BitDefender Internetsecurity 2018 voor 1 jaar - 1 gebruiker

BitDefender Internet Security voor 1 computer, licentie voor 12 maanden    BitDefender Internet Security: Ultieme bescherming tegen internetbedreigingenZuivere prestaties geen vertragingenGeavanceerde bescherming tegen aanvallen ransomwareWi-Fi Security Advisor: altijd veilig onderwegPrivacyfirewall: ironclad-beveiliging voor uw persoonlijke gegevensOuderlijk adviseur: familiegerichte internetbescherming   Korte omschrijving: Ultieme Windows-bescherming, geen impact op snelheidBitdefender Internet Security 2017 biedt u de ultieme bescherming tegen online dreigingen en garandeert u dat de snelheid en prestaties van uw pc niet worden aangetast. U ontvangt de meest doeltreffende beveiligingssuite op de markt, zonder vertragingen in uw systeem. Bitdefender Internet Security 2017 biedt functies die ontwikkeld zijn om uw privéleven te beschermen, bijvoorbeeld firewall, ouderlijk adviseur en bestandsversleuteling. En als u de Autopilot aan zet, neemt Bitdefender automatisch de beste beslissingen op het vlak van beveiliging om uw gezin, uw gegevens, online transacties en privacy te beschermen. Koop Bitdefender Internet Security 2017 voor ongeziene bescherming tegen malware en mensen die in uw privacy inbreken, met een krachtige beveiligingssuite die gebruiksvriendelijk en toch licht is voor uw systeem.

€ 29,95
Details
€ 36,24 inclusief BTW

BitDefender Internetsecurity voor 1 jaar - 3 gebruikers

BitDefender Internet Security voor 3 computers, licentie voor 12 maanden    BitDefender Internet Security: Ultieme bescherming tegen internetbedreigingenZuivere prestaties geen vertragingenGeavanceerde bescherming tegen aanvallen ransomwareWi-Fi Security Advisor: altijd veilig onderwegPrivacyfirewall: ironclad-beveiliging voor uw persoonlijke gegevensOuderlijk adviseur: familiegerichte internetbescherming   Korte omschrijving: Ultieme Windows-bescherming, geen impact op snelheidBitdefender Internet Security 2017 biedt u de ultieme bescherming tegen online dreigingen en garandeert u dat de snelheid en prestaties van uw pc niet worden aangetast. U ontvangt de meest doeltreffende beveiligingssuite op de markt, zonder vertragingen in uw systeem. Bitdefender Internet Security 2017 biedt functies die ontwikkeld zijn om uw privéleven te beschermen, bijvoorbeeld firewall, ouderlijk adviseur en bestandsversleuteling. En als u de Autopilot aan zet, neemt Bitdefender automatisch de beste beslissingen op het vlak van beveiliging om uw gezin, uw gegevens, online transacties en privacy te beschermen. Koop Bitdefender Internet Security 2017 voor ongeziene bescherming tegen malware en mensen die in uw privacy inbreken, met een krachtige beveiligingssuite die gebruiksvriendelijk en toch licht is voor uw systeem.

€ 33,02
Details
€ 39,95 inclusief BTW

BitDefender Total Security voor 1 PC (Licentie voor 1 jaar)

Bitdefender Total Security2015 voor 1 computer, licentie voor 12 maanden Bij deze link staat het overzicht met de verschillen van de diverse pakketten:http://www.bitdefender.nl/solutions/antivirus-comparison.html Bitdefender Total Security is uitgeroepen tot "Beste Antivirusprogramma 2014". Met razendsnelle scantechnologie die uw werkzaamheden niet hindert beschikt u over de ultieme geruisloze beveiliging tegen online bedreigingen.    De ultieme antimalwarebescherming voor uw gegevens    Razendsnel. Zonder te storen. Met Bitdefender PhotonT    Bewaakt uw online transacties. Beschermt uw digitale identiteit.    Onthult de online activiteiten van uw kinderen. Kan desgewenst beperkingen opleggen.    Bewaart uw gegevens veilig online met synchronisatie tussen meerdere apparaten    Beschermt laptops en netbooks bij verlies of diefstalUitgebreide info is vinden op http://www.bitdefender.nl/solutions/total-security.htmlWanneer u bij deze link op "nu downloaden" klikt kunt u de proefversie downloaden. Let op: Deze licentie is voor 1 jaar en 1 computer. Voor 3 jaar kunnen wij helaas niet leveren!

€ 27,23
Details
€ 32,95 inclusief BTW