Betalen en levering

Betalen en levering

Ideal

Met Ideal kunt u direct online afrekenen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst en als betalingsmethode Ideal heeft gekozen wordt u naar de inlogpagina geleid. U moet dan kiezen bij welke bank u internetbankiert en vervolgens kunt u inloggen met uw eigen gegevens en betalen. U krijgt tevens altijd een orderbevestiging per email waarin alle details vermeld staan. De daadwerkelijk faktuur wordt meegezonden met de bestelling of krijgt u per email toegezonden.

Levering idealbetaling

Indien de bestelling voorradig is en u betaalt voor 16.00 uur dan wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Is het produkt niet voorradig dan kan de levertijd langer duren. Dit hangt af of het produkt voorradig is bij de distributeur. Is het produkt voorradig bij de distributeur dan zal de levering enkele dagen duren. Is het niet voorradig dan zal de levering langer duren. Dit hangt uiteraard af van de levering bij de distributeur. Over het algemeen duurt dat meestal niet langer dan 2 weken. Wij verzenden met DHL, deze leveren ook op zaterdag zonder extra meerkosten!

Vooruitbetaling

Indien u kiest voor vooruitbetaling dan dient u het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL97INGB0674481372 t.n.v. gdejongh.nl te Haaften. Nadat u de order heeft geplaatst krijgt u een orderbevestiging per email waarin alle details vermeld staan. De daadwerkelijk faktuur wordt meegezonden met de bestelling of krijgt u per email toegezonden.

Levering vooruitbetaling

Zodra de betaling op de rekening staat wordt de bestelling indien voorradig binnen één werkdag verzonden. Is het produkt niet voorradig dan kan de levertijd langer duren. Dit hangt af of het produkt voorradig is bij de distributeur. Is het produkt voorradig bij de distributeur dan zal de levering enkele dagen duren. Is het niet voorradig dan zal de levering langer duren. Dit hangt uiteraard af van de levering bij de distributeur. Over het algemeen duurt dan meestal niet langer dan 2 weken

Levering rembours

Het is ook mogelijk om te betalen bij ontvangst via een rembourslevering. Een rembourslevering kost 9,50 euro extra aan verzendkosten. Wanneer een normale zending €5,45 euro kost, dan kost een rembours zending 14,95 euro. Klanten uit België betalen

Afhalen

Wanneer u kiest voor afhalen dan kunt u telefonisch of per email een afspraak maken voor afhalen van de bestelling. De betaling is dan contant, de daadwerkelijke faktuur wordt dan uiteraard direct aan u meegegeven.

Indien de bestelling voorradig is dan kan de bestelling (na afspraak) meestal zeer snel worden afgehaald (Binnen 1 werkdag). Is het produkt niet voorradig dan kan de levertijd langer duren. Dit hangt af of het produkt voorradig is bij de distributeur. Is het produkt voorradig bij de distributeur dan zal de levering enkele dagen duren. Is het niet voorradig dan zal de levering langer duren. Dit hangt uiteraard af van de levering bij de distributeur. Over het algemeen duurt dan meestal niet langer dan 2 weken. Zodra de bestelling binnen is dan wordt er direct contact per telefoon of per email opgenomen om de bestelling af te halen.

Verzendmethode

De meeste bestellingen worden meestal met de DHL verzonden. Het gebeurt echter ook dat we rechtstreeks vanaf de distributeur verzenden i.v.m. de verwerkingssnelheid van de order. De distributeur heeft zijn eigen verzendmethodes en dan wordt er ook met andere postorderbedrijven verzonden. Bestellingen boven de 100 euro worden altijd aangetekend en verzekerd verzonden.

 

 

     

     

    Let op: Wanneer na het plaatsen van de bestelling de betaling niet binnen 7 dagen op de rekening staat wordt er vanuit gegaan dat u de bestelling annuleert.

    Wanneer na het plaatsen van de bestelling u afhalen kiest en u neemt niet binnen 7 dagen contact op om het produkt af te halen dan wordt er vanuit gegaan dat u de bestelling annuleert.