Air Fryers

Hot Air Fryer

Hot Air FryerGeniet u ook zo van een gezonde leefstijl, maar wilt u af en toe een keertje zondigen? Bereid uw snacks dan in deze hot air fryer met weinig tot geen vet. Ook zeer geschikt om vlees en groenten te grillen, waardoor de air fryer de perfecte aanvulling is op uw keukenapparatuur.

€ 59,50
Details
€ 71,99 inclusief BTW

Air Fryer Mandje Zwart

Air Fryer Mandje ZwartDe unieke veelzijdige mand voor de Airfryer heeft een gaasbodem met antiaanbaklaag die eenvoudig kan worden verwijderd voor een snelle schoonmaakbeurt. De mand wordt geleverd met een spatbestendig, multifunctioneel deksel voor nog meer recepten! Snel en gemakkelijk • Mand met premium antiaanbaklaag • Verwijderbare QuickClean-bodem van gaas • Alle onderdelen van de veelzijdige mand zijn vaatwasmachinebestendig Voor veelzijdiger gebruik van de Airfryer • Multifunctioneel deksel voor veelzijdige recepten

€ 42,97
Details
€ 51,99 inclusief BTW

Air Fryer Rek Hot Air Fryers

Air Fryer Rek Hot Air FryersUniverseel rek (diameter 18 cm) met 3 spiezen voor airfryers.

€ 8,67
Details
€ 10,49 inclusief BTW

Air Fryer Grillpan Azura Hot Air Fryer (AZ-AF10) / Azura Digital Hot Air Fryer (AZ-AF20)

Air Fryer Grillpan Azura Hot Air Fryer (AZ-AF10) / Azura Digital Hot Air Fryer (AZ-AF20)Grillpan voor Azura Hot Air Fryer (AZ-AF10).

€ 13,21
Details
€ 15,99 inclusief BTW

Air Fryer Grillpan HD924x Zwart

Air Fryer Grillpan HD924x ZwartVis, vlees en groenten worden perfect gegrild en zijn gezonder door de combinatie van Rapid Air-technologie en het unieke geperforeerde oppervlak met de typische randen! Dankzij de antiaanbaklaag blijft voedsel niet plakken en is de pan heel eenvoudig schoon te maken! • Comfortabele handgreep • Geribbeld oppervlak • Geschikt voor: HD924x • Vaatwasmachinebestendig • Bereidingsmethode: Bakken, Bruinen, Frituren, Grillen, Schroeien

€ 47,10
Details
€ 56,99 inclusief BTW

Air Fryer Rek Zilver

Air Fryer Rek ZilverZorg voor maximale ruimte in de airfryer met een extra laag. Bak, gril of frituur heerlijke hamburgers, kippenvleugeltjes, vis en nog veel meer op een eenvoudige, snelle en gezonde manier. Voor de variatie kunt u groenten of vlees aan de pennen rijgen. Met dit accessoire kunt u plat voedsel bereiden, zoals hamburgers.

€ 17,35
Details
€ 20,99 inclusief BTW