Adapters

BNC-Adapter RCA Male - BNC Female Zilver

BNC-Adapter RCA Male - BNC Female ZilverAdapter, tulp plug naar BNC kontra plug.

€ 1,31
Details
€ 1,59 inclusief BTW

VGA-Adapter VGA Male - DVI-I 24+5-Pins Female Antraciet

VGA-Adapter VGA Male - DVI-I 24+5-Pins Female AntracietAdapter om een monitor te verbinden met een PC.

€ 8,67
Details
€ 10,49 inclusief BTW

DisplayPort Adapter DisplayPort Male - DVI-I 24+5-Pins Female Antraciet

DisplayPort Adapter DisplayPort Male - DVI-I 24+5-Pins Female AntracietAdapter om een monitor te verbinden met een PC.

€ 17,35
Details
€ 20,99 inclusief BTW

DisplayPort Adapter DisplayPort Male - VGA Female 15-Pins Antraciet

DisplayPort Adapter DisplayPort Male - VGA Female 15-Pins AntracietAdapter om een beamer te verbinden met een PC.

€ 21,48
Details
€ 25,99 inclusief BTW

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Female - HDMI Female Antraciet

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Female - HDMI Female AntracietDeze HDMI koppeling maakt het u mogelijk om twee HDMI-kabels met elkaar te verbinden.

€ 10,32
Details
€ 12,49 inclusief BTW

High Speed HDMI met Ethernet Adapter 90° Haaks HDMI-Connector - HDMI Female Antraciet

High Speed HDMI met Ethernet Adapter 90° Haaks HDMI-Connector - HDMI Female AntracietAdapter om een Blu-ray-speler in een hoek van 90° te verbinden met een HDTV om foto’s te laten zien op een scherm.

€ 7,68
Details
€ 9,29 inclusief BTW

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Micro-Connector Male - HDMI Female Antraciet

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Micro-Connector Male - HDMI Female AntracietAdapter om een fotocamera te verbinden met een HDTV om foto’s op een scherm te laten zien.

€ 8,67
Details
€ 10,49 inclusief BTW

Mini-DisplayPort-Adapter Mini-DisplayPort - HDMI Male Zwart

Mini-DisplayPort-Adapter Mini-DisplayPort - HDMI Male ZwartEen HDMI-scherm aansluiten Met de CN-346 Mini DisplayPort to HDMI Adapter van Sitecom kun je apparaten met Mini DisplayPort, zoals een MacBook, MacBook Air, Chromebook of Windows-notebook, aansluiten op een tv, monitor of projector die werkt met HDMI. Films bekijken op het grote scherm Bekijk video's vanaf je MacBook, MacBook Air, Chromebook of Windows-notebook op een HD-tv of thuisprojector en geniet van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring. Omdat de adapter zowel het video- als het audiosignaal kan overbrengen, heb je geen extra audiokabel of luidspreker nodig. Je productiviteit verhogen Je kunt de Mini DisplayPort to HDMI Adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet. Kristalhelder Full HD-beeld De Mini DisplayPort to HDMI Adapter ondersteunt een Full HD-resolutie van 1920 x 1200 pixels en biedt op elk scherm een kristalheldere kijkervaring. Direct klaar voor gebruik De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op een vrije Mini DisplayPort op je apparaat, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen. Tien jaar garantie De CN-346 Mini DisplayPort to HDMI Adapter wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

€ 24,79
Details
€ 29,99 inclusief BTW

High Speed HDMI Adapter HDMI - VGA Female + 3.5 mm Female / USB Micro-B Female Zwart

High Speed HDMI Adapter HDMI - VGA Female + 3.5 mm Female / USB Micro-B Female ZwartEen VGA-scherm en luidsprekers aansluiten Met de CN-351 HDMI to VGA + Audio Adapter van Sitecom kun je HDMI-apparaten, zoals een MacBook Pro, Chromebook of Windows-notebook, aansluiten op een tv, monitor of projector die werkt met VGA en op een luidsprekerset of soundbar. Films bekijken op het grote scherm Bekijk video's vanaf je MacBook Pro, Chromebook of Windows-notebook op een breedbeeld-tv of thuisprojector. Dankzij de audio-uitgang van de adapter kun je eenvoudigweg een 3,5 mm kabel aan de adapter en je tv, soundbar of luidsprekers koppelen, om vervolgens te genieten van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring. Je productiviteit verhogen Je kunt de HDMI to VGA + Audio Adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet. Kristalhelder beeld De HDMI to VGA + Audio Adapter ondersteunt een maximale resolutie van 1920 x 1200 pixels en biedt op elk scherm een kristalheldere kijkervaring. Direct klaar voor gebruik De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op een vrije HDMI-poort op je computer, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen. Tien jaar garantie De CN-351 HDMI to VGA + Audio Adapter wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

€ 33,05
Details
€ 39,99 inclusief BTW

High Speed HDMI Adapter VGA Male+ 3.5 mm Male / USB A Male - HDMI Male Zwart

High Speed HDMI Adapter VGA Male+ 3.5 mm Male / USB A Male - HDMI Male ZwartEen HDMI-scherm aansluiten Met de CN-352 VGA + Audio to HDMI Adapter van Sitecom kun je VGA-apparaten, zoals oudere Windows-notebooks, aansluiten op een tv, monitor of projector die werkt met HDMI. Dankzij de geïntegreerde audiokabel kun je ook je audio overbrengen naar het HDMI-scherm. Films bekijken op het grote scherm Met deze adapter kun je video's vanaf oudere Windows-notebooks bekijken op een breedbeeld-HD-tv. Als je ook de geïntegreerde audiokabel aansluit op je computer, geniet je bovendien van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring met stereogeluid. Je productiviteit verhogen Je kunt de VGA + Audio to HDMI Adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet. Kristalhelder beeld De VGA + Audio to HDMI Adapter ondersteunt een maximale resolutie van 1920 x 1200 pixels en biedt op elk scherm een kristalheldere kijkervaring. Direct klaar voor gebruik De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op een vrije VGA-poort op je computer, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen. Tien jaar garantie De CN-352 VGA + Audio to HDMI Adapter wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

€ 33,88
Details
€ 40,99 inclusief BTW

Adapter BNC female/female insulated 75 Ohm

Adapter BNC female/female insulated 75 OhmD-housing design suitable for Neutrik 19'' panel in D-series

€ 13,21
Details
€ 15,99 inclusief BTW

Adapter BNC female/female 75 Ohm

Adapter BNC female/female 75 OhmD-housing design suitable for Neutrik 19'' panel in D-series

€ 8,67
Details
€ 10,49 inclusief BTW