Adapters

DVI-Adapter DVI-I 24+5-Pins Male - VGA Female 15-Pins Zwart

DVI-Adapter DVI-I 24+5-Pins Male - VGA Female 15-Pins ZwartDeze adapter is geschikt voor het aanpassen van een VGA-verbinding naar een DVI-I-verbinding.

€ 4,95
Details
€ 5,99 inclusief BTW

High Speed HDMI met Ethernet Adapter 90° Haaks HDMI-Connector - HDMI Female Antraciet

High Speed HDMI met Ethernet Adapter 90° Haaks HDMI-Connector - HDMI Female AntracietAdapter om een Blu-ray-speler in een hoek van 90° te verbinden met een HDTV om foto’s te laten zien op een scherm.

€ 7,68
Details
€ 9,29 inclusief BTW

High Speed HDMI met Ethernet Adapter 270° Gehoekt HDMI-Connector - HDMI Female Antraciet

High Speed HDMI met Ethernet Adapter 270° Gehoekt HDMI-Connector - HDMI Female AntracietAdapter om een Blu-ray-speler in een hoek van 270° te verbinden met een HDTV om foto’s te laten zien op een scherm.

€ 7,68
Details
€ 9,29 inclusief BTW

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Mini-Connector Male - HDMI Female Antraciet

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Mini-Connector Male - HDMI Female AntracietAdapter om een fotocamera te verbinden met een HDTV om foto’s op een scherm te laten zien.

€ 8,50
Details
€ 10,29 inclusief BTW

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Micro-Connector Male - HDMI Female Antraciet

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Micro-Connector Male - HDMI Female AntracietAdapter om een fotocamera te verbinden met een HDTV om foto’s op een scherm te laten zien.

€ 8,50
Details
€ 10,29 inclusief BTW

High Speed HDMI Adapter HDMI Female - DVI-D 24+1-Pins Male Antraciet

High Speed HDMI Adapter HDMI Female - DVI-D 24+1-Pins Male AntracietAdapter om een TV met een PC te verbinden.

€ 13,21
Details
€ 15,99 inclusief BTW

Mini-DisplayPort-Adapter Mini-DisplayPort - VGA Female 15-Pins Zwart

Mini-DisplayPort-Adapter Mini-DisplayPort - VGA Female 15-Pins ZwartEen VGA-scherm aansluiten Met de CN-345 Mini DisplayPort to VGA Adapter van Sitecom kun je een apparaat met Mini DisplayPort, zoals een MacBook, MacBook Air, Chromebook of Windows-notebook, aansluiten op een analoge tv, monitor of projector die werkt met VGA. Films bekijken op het grote scherm Bekijk video's vanaf je computer op een analoge tv of thuisprojector. Als je wilt genieten van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring met audio, koppel je eenvoudigweg een 3,5 mm kabel aan het apparaat waarop de content zich bevindt. Deze kabel sluit je vervolgens aan op je tv, soundbar of luidsprekers. Je productiviteit verhogen Je kunt de Mini DisplayPort to VGA Adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet. Kristalhelder beeld De Mini DisplayPort to VGA Adapter ondersteunt een maximale resolutie van 1920 x 1200 pixels en biedt op elk scherm een kristalheldere kijkervaring. Direct klaar voor gebruik De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op een vrije Mini DisplayPort op je apparaat, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen. Tien jaar garantie De CN-345 Mini DisplayPort to VGA Adapter wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

€ 20,65
Details
€ 24,99 inclusief BTW

Mini-DisplayPort-Adapter Mini-DisplayPort - HDMI Male Zwart

Mini-DisplayPort-Adapter Mini-DisplayPort - HDMI Male ZwartEen HDMI-scherm aansluiten Met de CN-346 Mini DisplayPort to HDMI Adapter van Sitecom kun je apparaten met Mini DisplayPort, zoals een MacBook, MacBook Air, Chromebook of Windows-notebook, aansluiten op een tv, monitor of projector die werkt met HDMI. Films bekijken op het grote scherm Bekijk video's vanaf je MacBook, MacBook Air, Chromebook of Windows-notebook op een HD-tv of thuisprojector en geniet van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring. Omdat de adapter zowel het video- als het audiosignaal kan overbrengen, heb je geen extra audiokabel of luidspreker nodig. Je productiviteit verhogen Je kunt de Mini DisplayPort to HDMI Adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet. Kristalhelder Full HD-beeld De Mini DisplayPort to HDMI Adapter ondersteunt een Full HD-resolutie van 1920 x 1200 pixels en biedt op elk scherm een kristalheldere kijkervaring. Direct klaar voor gebruik De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op een vrije Mini DisplayPort op je apparaat, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen. Tien jaar garantie De CN-346 Mini DisplayPort to HDMI Adapter wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

€ 24,79
Details
€ 29,99 inclusief BTW

Mini-DisplayPort-Adapter Mini-DisplayPort - VGA Female 15-Pins / HDMI Male Zwart

Mini-DisplayPort-Adapter Mini-DisplayPort - VGA Female 15-Pins / HDMI Male ZwartEen HDMI- of VGA-scherm aansluiten Met de CN-347 Mini DisplayPort to HDMI / VGA 2-in-1 Adapter van Sitecom kun je apparaten met Mini DisplayPort, zoals een MacBook, MacBook Air, Chromebook of Windows-notebook, aansluiten op een tv, monitor of projector die werkt met HDMI of VGA. Films bekijken op het grote scherm Bekijk video's vanaf je computer op een breedbeeld-tv of thuisprojector. Wanneer je de adapter aansluit op een HDMI-scherm, kun je zowel het video- als het audiosignaal overbrengen, zonder dat je een extra audiokabel nodig hebt. Als je wilt genieten van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring bij gebruik van een VGA-scherm, koppel je eenvoudigweg een 3,5 mm kabel aan het apparaat waarop de content zich bevindt. Deze kabel sluit je vervolgens aan op je tv, soundbar of luidsprekers. Je productiviteit verhogen Je kunt de Mini DisplayPort to HDMI / VGA 2-in-1 Adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet. Kristalhelder beeld De twee-in-één-adapter ondersteunt een maximale resolutie van 1920 x 1200 pixels en biedt op elk scherm een kristalheldere kijkervaring. Direct klaar voor gebruik De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op een vrije Mini DisplayPort op je apparaat, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen. Tien jaar garantie De CN-347 Mini DisplayPort to HDMI / VGA 2-in-1 Adapter wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.

€ 29,74
Details
€ 35,99 inclusief BTW

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Female - HDMI Female Antraciet

High Speed HDMI met Ethernet Adapter HDMI Female - HDMI Female AntracietDeze HDMI koppeling maakt het u mogelijk om twee HDMI-kabels met elkaar te verbinden.

€ 10,16
Details
€ 12,29 inclusief BTW

SCART-Adapter Schakelbaar SCART Male - 3x RCA Female + S-Video Female Antraciet

SCART-Adapter Schakelbaar SCART Male - 3x RCA Female + S-Video Female AntracietKabel om een DVD-speler te verbinden met een TV om DVD’s te kijken.

€ 8,50
Details
€ 10,29 inclusief BTW

DisplayPort Adapter DisplayPort Male - VGA Female 15-Pins Antraciet

DisplayPort Adapter DisplayPort Male - VGA Female 15-Pins AntracietAdapter om een beamer te verbinden met een PC.

€ 20,65
Details
€ 24,99 inclusief BTW