Accessoires

Action Camera Bevestigingskit Surfplank

Action Camera Bevestigingskit SurfplankSurfboardbevestigingsset om een actiecamera aan vast te maken en alle actie op te nemen tijdens het bedwingen van de hoogste golven. De camera zit stevig vast. Komt hij desondanks toch los komt, dan zorgt een veiligheidskoord ervoor dat de camera aan de bevestiging vast blijft zitten. Een fluorescerende oranje drijfhulp zorgt er bovedien voor dat de camera op het water blijft drijven en gemakkelijk is te zien. De lage beeldhoek staat garant voor dynamische en spannende actievideo’s.

€ 12,39
Details
€ 14,99 inclusief BTW

Action Camera Bevestigingskit Pols

Action Camera Bevestigingskit PolsMet deze polsbevestigingsset heeft u uw actiecamera letterlijk binnen handbereik, terwijl u onbeperkte bewegingsvrijheid behoudt. Op die manier kunt u zich helemaal focussen op uw beste downhill- of surfsessie.

€ 13,21
Details
€ 15,99 inclusief BTW

Action Camera Bevestigingskit Fiets

Action Camera Bevestigingskit FietsBevestigingsset om een actiecamera aan een fietshandvat te monteren om de ritten op te nemen. De camera blijft tijdens het rijden handig binnen bereik.

€ 5,20
Details
€ 6,29 inclusief BTW

Action Camera Bevestigingskit Motorfiets

Action Camera Bevestigingskit MotorfietsBevestigingsset om een actiecamera aan het handvat van een motorfiets, mountainbike of een racefiets vast te maken om de ritten op te nemen. De camera blijft tijdens het rijden handig binnen bereik.

€ 6,85
Details
€ 8,29 inclusief BTW

Action Camera Bevestigingskit Hoofdband

Action Camera Bevestigingskit HoofdbandHoofdbevestigingsset om een actiecamera vast te maken aan een hoed, cap of direct aan het hoofd voor intens beeldmateriaal vanuit een persoonlijk perspectief.

€ 8,50
Details
€ 10,29 inclusief BTW

Action Camera Bevestigingskit Auto

Action Camera Bevestigingskit AutoAutobevestigingsset voor actiecamera’s om alle actie onderweg vast te leggen. De bevestiginggset is een veilige en handsfree oplossing om te filmen, terwijl de camera stevig op zijn plek blijft.

€ 8,50
Details
€ 10,29 inclusief BTW